Voordracht over medicinaal cannabisgebruik – lotgenotencontact – Coloplast nieuwe producten

Datum:
07/10/2017

Uur:
14:00 - 17:00 uur

Plaats:
Parochiezaal St. Eligius Gentbrugge
Gentbrugge


Zaterdag 07 okt. 2017:  voordracht over medicinaal cannabis gebruik. Een tijdje geleden kwam het als hot item in het nieuws dat men medicinaal cannabis gebruik wilt legaliseren, voorstel van Maggy De Block. Misschien had u dezelfde reactie als mij: gaan we nu met z’n allen aan de drugs om pijn onder controle te krijgen? Maar voor velen is gewone pijnstilling niet voldoende of mag men die om medische redenen niet gebruiken en zou cannabis onder vorm van medicatie een oplossing kunnen bieden. Hierover willen we het fijne weten en stelden we de vraag aan Mr. Peter Geens van Medcan vzw om voor onze vereniging te komen spreken. We waren blij te vernemen dat er een afgevaardigde een voordracht zou komen geven. Het wordt een uiterst interessante en boeiende voorstelling! Inkom is gratis en inschrijven is niet verplicht

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om lotgenoten te ontmoeten en ook de partners worden niet vergeten. Na de pauze is er een voorstelling over nieuwe producten van Coloplast. Er is een visuele projectie  maar je kan de producten ook voelen, staaltjes aanvragen, bespreken als u met bepaalde verzorgingsmaterialen problemen hebt.

Aanvang : 14u, einde voorzien rond 17u. Dit alles gaat door in vergaderlokaal St. Eligius, St. Eligiusstraat 36 te Gentbrugge.   Voor meer informatie kan u terecht bij Hilde op 093455900 of via mail stoma.ilco.regio.gent@outlook.com.