Verrassingsactiviteit in Gent

Datum:
10/03/2017

Uur:
12:00 - 17:00 uur

Plaats:


Thema: Verrassingsactiviteit in Gent
Ontspanningsactiviteit: ‘verleden en nu’, misschien een stukje nostalgie. We sluiten de namiddag af met een koffietje, thee, een wijntje of een lekker biertje…

Plaats/Naam zaal/verzamelplaats: We verzamelen aan het kanon De Dulle Griet aan de Vrijdagsmarkt. De auto kan u kwijt in de ondergrondse parkeergarage, en de Vrijdagsmarkt is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. (doe best wel stapschoenen aan, kasseien zijn mooi, maar niet handig met hakken)
Tip wie houdt van een bezoek aan de markt zelf, kom gerust wat vroeger. De markt op het plein rond het standbeeld van Jacob Van Artevelde staat er al van ’s morgens en is echt wel de moeite waard.

Volledig adres: …om 12u aan de Dulle Griet, vervolgens gaan we samen iets eten (vb. dagmenu aan €14,50) in Le Petit Botanique, Kamerstraat 19 te Gent. Daarna volgt er de verrassingsactiviteit. (entree wordt betaald uit onze kas)

Inschrijven is verplicht!

Bijkomende informatie: bij Hilde Van de Voorde, Stoma Ilco vzw – afdeling Gent, hilde.vandevoorde@telenet.be of tel. 09 345 59 00